Homepage

Home / Homepage


Borduurservice

Een geborduurd logo of naam is lang niet meer zo duur als u vaak denkt. Door onze borduurmachines blijft het bij een acceptabel bedrag. Wij voeren uw naam of logo in het computerprogramma en het wordt omgezet tot een bestand dat de borduur machine kan lezen.
Bedrukservice

We zijn in het bezit van een transferspers, daarmee hebben we verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Uw logo, afbeelding, foto, naam of tekst wordt van tevoren geheel klaargemaakt via de computer. Vervolgens kan dit op een kledingstuk naar keuze worden gedrukt.
Textielgroothandel

Bij KHK hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten en kleuren textiel. Neem een kijkje naar onze artikelen om ze zien wat wij in huis hebben.Welkom bij KHK Borduren & Bedrukken

Let op voor het bezoekadres, wij zijn vanaf 1 juli verhuist naar onze nieuwe zaak aan de Buys Ballotstraat 7a (rondweg zuid) in winterswijk.

Sinds kort beschikken wij ook over een printer/plotter om logo’s in full-color te bedrukken op kleding en spandoeken.

Wij zijn gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van verschillende soorten textiel. Ons bedrijf is een groothandel in kleding, bedrijfskleding, badstoffen en veel andere producten. Wij zijn zeer flexibel en creatief in het verwerken van uw wensen. Al uw logo’s of afbeeldingen kunnen door ons worden omgezet tot een borduur of bedruk programma.

Het is mogelijk om bij ons uw kleding te bestellen en te laten bedrukken of borduren. Maar dat neemt niet weg dat u gerust ook uw eigen textiel mee mag brengen voor een borduring of bedrukking. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij u professionele adviezen aanbieden. Kom daarvoor gerust langs of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Op onze site staan veel artikelen, maar je kunt er zeker niet alles vinden.
Voor meer informatie over artikelen, borduringen, bedrukkingen etc kunt u contact met ons opnemen.